2014. január 17., péntek

Forgatás-élmény /AK26

Sziasztok!


Újra Itt!
Túl vagyunk már az első forgatásokon. Mi is lassan felengedünk, élvezzük a beszélgetéseket!

Beállítások aztán kezdünk
A képen Hiro, Giajjeno és Dornai Zsigmond
Az AK26-tal a tahi révnél találkoztunk!

Aki járt mostanában arra az tudja, hogy a '70-es, '80-as években fénykorát élt  "Pokolsziget" mára eléggé lepusztult környékké vált. Nekem szomorú volt látni, hogy ennyire elhanyagolják azt a környéket. Ámde megérkeztek a srácok és minden szomorúság elillant.

Életvidám, jókedvű beszélgetés, sőt inkább mesélés kerekedett ki a felvételből. Giajjenno töviről-hegyire, részletesen elmesélt mindent, amit az AK26-ról tudni kell. Kiválóan felkészülten érkezett a megbeszélt felvételre, még ha néhol akadozott is a dalok és videó-klipek megjelenési sorrendje. :)

Hiro ugyan szűkszavúbban nyilatkozott, róla is megtudhattunk-egy-két érdekes dolgot. (Nem lövöm le mit, láthatjátok a riportban. ;) )
Ugyan próbáltunk Őt rávenni, hogy fejtse ki egy-egy gondolatát a bátyja, hamar megunta a lassan áradó, megfontoltan kibontakozó gondolatmenetet és átvette a szót.


Minden esetre számomra öröm volt látni, azt a tiszteletet és megbecsülést, amivel a többi RealTrill tagról és Mr. Bustáról beszélnek. Ők bizony (hál'istennek) nem felejtettek el a siker ellenére sem embernek lenni. Közvetlenek, barátságosak és nem csak az ismerősökkel, hanem a "hallgatóikkal" is!

A zenéjükről pedig?

Lényegében csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Kiforrott, jól összerakott, kiváló hangzással, ütős szövegekkel és még ütősebb refrénekkel megspékelt dalokat írnak a srácok. A mondanivalóik tartalmasak és értelmesek, sok esetben elgondolkodtatók és meghatóak. Még nem raprajongóknak is meghallgatásra érdemes.

Egy szóval ezek a srácok tehetségesek, a szó legszorosabb értelmében véve csupa nagy betűvel: TEHETSÉGESEK! További sikereik már-már borítékolhatók!
Így én csak annyit kívánok neki, hogy maradjanak mindig ilyen emberiek!

Köszönjük nekik a riportot! Nagyon élveztük! 

Írta : Für Nikoletta

És íme a riport:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése