2014. február 11., kedd

Forgatás-élmény / D'ORA

Sziasztok!

A kamerába D'ORA mosolyog éppen. :)

Ismét itt. Mai élménybeszámolónk főszereplője D'ORA. Őt otthonában látogattuk meg.


Nagyon örültem, mikor ajánlották őt a műsorba, hisz végre egy hölgy is bemutatkozhat önálló produkciójával. Szokásunkhoz híven,a  felvétel mikéntje és a műsorstruktúra átbeszélése után neki is kezdtünk a riportnak.

D'ORA a  kezdeti lámpalázát legyűrve élvezettel és számomra nagyon szimpatikus szerénységgel és alázattal mesélt a kezdeti szárnypróbálgatásairól, sikereiről, terveiről, álmairól. Személyében egy kedves, őszinte lányt ismerhettünk meg, aki nagyon is reális látja a mai klubhelyzetet, a saját értékeit, aki örömmel fogadja a kritikát és nagyon is jól tudja, hogy a sikerig hosszú út vezet. Ennek ellenére nem rest újabb és újabb dolgokat megtanulni, segítséget kérni ha valamivel nem boldogul egyedül. És ez az ami, ha kitart és hosszú távon gondolkodik kiemeli Őt a DJ-k hosszú sorából és nagy sikerek várnak rá.

A zenei műfajhoz, melyet művel sajnos nem sokat tudok hozzászólni, de hiszem hogyha a stílus kedvelői és művelői felfigyelnek rá nem lehet rossz az, amit csinál. Saját szavaival élve, van még hova fejlődnie, de a rögös utat végigjárva, talán nem is olyan sokára hazánk legnagyobbjaival említhetik Őt egy lapon.

Ehhez nagyon sok kitartást és sikert kívánunk neki!

Írta: Für Nikoletta

És íme a vele készült riport.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése