2014. február 4., kedd

Forgatás- élmény / House of Grooves

Sziasztok!


Megjelent a műsorban az első rockzenekar is, a House Of Grooves. Mi már nagyon vártuk, hisz így végre megmutatkozik műsorunk színessége.

HOUSE OF GROOVES

A csapatot sződligeti próbatermükben látogattuk meg. Ők is izgatottan vártak már bennünket.

A tagok, Valentin Ádám, Bóta Nóra, Tasos Nikosz és Tumann Dániel egytől-egyig tehetséges ifjú zenészek, tele reményekkel, álmokkal, hittel. Céltudatosak és  nagyon okosan építgetik zenei karrierjüket és a sok-sok éves gyakorlásnak meg is lett az eredménye. Tavaly a környék legnagyobb rendezvényén léphettek fel.(ekkor csatlakozott Nóra a bandához)

Számomra nagy öröm volt látni, hogy ennyire komolyan veszik a zenélést. Első hivatalos kislemezük is megjelent már. Videoklipet, nagylemezt terveznek ami nagy előrelépést jelenthet nekik.
Szeretem, mikor ilyen fiatalokkal találkozunk, akik minden erejüket és tehetségüket beleteszik a zenéjükbe és ez meg is látszik a zenén.
A dalok nagyon jók, élvezet volt meghallgatni a kislemezt. Nóra hangja nagyon tetszik és kedvencem is lett a lemezen, méghozzá a Hey Baby című dal.
Nekem, hangsúlyozom NEKEM az a véleményem,hogy érdemes lenne magyarul is dalokat írni, így talán itthon is több ember át tudná érezni a szövegek mondanivalóját. Ez persze nem jelenti azt, hogy az angol szövegek ne lennének kiválóak, csak jóval kevesebben értik őket.

Én hiszem, hogy Ők még viszik valamire a zeneiparban, érdemes odafigyelni rájuk, és ahogy Ők is említették a riportban, remélem hogy 1 év múlva már a sikereikről beszélgethetünk majd.

Szívből kívánom hogy így legyen!

írta: Für Nikoletta

És Íme a teljes riport:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése