2014. március 5., szerda

Forgatás - élmény / Revue

Sziasztok!


Újabb adás van mögöttünk. 

Ebben a műsorban találkozhattatok néhány változással, az eddigiekhez képest. Igyekszünk mi is fejlődni, szépíteni mind a képi világon, mind a hangzáson. Reméljük nektek is tetszik. :)


Múlt heti műsorunkban Revue, azaz Sívó Dániel mutatkozott be. Annak, aki az Ő zenei világában mozog, nem új a név, ám aki más stílusokat preferál, annak (köztük nekem is) ismeretlenül hangzik. 
Na, de ezért vagyunk mi. :)


Dani elég rég óta mozog zenei pályán, így a legkevésbé sem nevezhető kezdőnek. 
Szép sikereket értek el a régi Panic Radio/Radio Panic formációval is, ám mostani, immár egymagában vitt, Revue projektje világszinten is ismertségre tett szert.

Személy szerint nagyon büszke vagyok rá, hogy egy fiatal váci tehetség egy amerikai kiadónál jelentethetett meg dalt. Azt hiszem, hogy az  Ő szavaival élve "büszke váciként"  mindannyian örömmel szerzünk tudomást arról, ha egy földink ilyen nagy sikereket könyvelhet el. 
Nem kis dolog, ha egy klip 7 hétig szerepel a VIVA Chart- shown és még a Billboard listára is felkerül. Örültem neki, hogy Revue büszkén mégis szerényen mesélte el ezeket kameránknak, és örülök, hogy kis városunkban ilyen előadók vannak. 

Szeretném, ha a környéken is  nagyobb szerephez juthatnának, az ilyen zenészek.

Kíváncsian várom a következő klipjét és kívánom hogy az is hasonlóan szép eredményeket érjen el.

Írta: Für Nikoletta

És íme a műsor! Főszerepben Sívó Dániel, azaz REVUE


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése